![]() |
| Быстрый переход |
|
|||||||
Оценка доменных имён
|
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
|
![]() |
|
|
#1 | |||
|
|
оценка xx.com.ua
прошу не пинать сразу
на ваш взгляд цена двухбуквенных qq.com.ua и tr.com.ua интересно мнение мне были не нужны абсолютно проданы вчера по 150 usd каждый для статистики, вдруг кому пригодится инфа |
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
|
когда сделаю:
У вхідну чергу адмінстратора публічного домену com.ua від реєстратора ua.imena (TOV Internet Invest Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтернет Інвест" ООО Интернет Инвест) надійшла заявка на зміну адміністративного контакта в записі про доменне ім'я tr.com.ua. Якщо Ви згодні зі змінами, будь ласка, роздрукуйте текст, який наведено нижче, завірте печаткою організації та передайте своєму реєстратору (ua.imena (TOV Internet Invest Товариство з обмеженою відповідальністю "Інтернет Інвест" ООО Интернет Инвест)), який, в свою чергу, надасть цей лист адміністратору публічного домену. ------8<------------------------------------------ Ми(я) ____________________________________________ (Ko******* Vl******) цим листом засвідчуємо свою згоду на зміну адміністративного контакту для домену tr.com.ua з KV1028-UANIC на IMENA-UANIC _______________ /Підпис/ М.П. /дата/ ------8<------------------------------------------ -- UA Registration System Последний раз редактировалось MrKIM; 01.10.2020 в 20:27. |
|||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
|
не искал
позвонили по номеру который в whois данных стоит предложили купить сказал что за копейки лень я цену не называл поторговались легонько пришли к такой цене |
|||
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|